Hronika

[ Izvor: Srbijavideo ]

26. 02. 2020. 09:46 0

Policajac savladao naoružanog i spasao kolege

Policajac iz Kraljeva, koji je prilikom hapšenja Mladena M. (38) iz Čačka sprečio osumnjičenog, koji je odjednom izvadio pištolj, da ubije njegovog kolegu, a tom prilikom je tokom rvanja sa Čačaninom zadobio prostrelnu ranu. Njegovo stanje je stabilno.

- Znali smo da se radi o neuračunljivom i poprilično jakom muškaracu, za kojim se tragalo. Lociran je u jednoj kafani na magistrali kod rođaka, u blizini Raške. Kada su mu policajci rekli da mora da bude priveden u stanicu, ovaj muškarac se razbesneo. A onda je izvadio pištolj. Policajac iz Kraljeva je skočio na njega i počelo je rvanje. Tada je pištolj opalio i pogodio ga u nogu. Onda su i ostali priskočili i savladali ga - ispričao je izvor iz policije, prenosi "Srbijavideo".

Zahvaljujući ovakvom podvigu, spašena je cela patrola. Jer, prema rečima ovog izvora, teško psihičko stanje Mladena M. moglo je da vrlo lako da dovede do toga da zapuca na sve policajce koji su došli da ga uhapse. Mladen M. se nalazi u pritvoru.

Nakon incidenta u čačanskom kafiću, tokom vikenda, policija je privela Mladena M, ali se on nakon nekog vremena našao na slobodi do utorka uveče kada je uhapšen u akciji kod Raške.

Prema saznanjima, Mladen M. je upućivao pretnje vlasniku lokala koje su prijavljene policiji, pa je izdat nalog za hapšenjem po kojem je i sprovedena akcija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati