Hronika

[ Izvor: Novosti ]

25. 02. 2020. 18:10 0

Trostruki ubica se obesio u zatvoru u Novom Sadu

Novosađanin Goran Janković (38), optužen za trostruko ubistvo, danas u popodnevnim satima je izvršio samoubistvo u zatvoru.

 Kako pišu Novosti, u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija potvrđeno je da je pritvoreno lice J.G. počinio samoubistvo, vešanjem u sobi u kojoj je bio smešten. Okružni zatvor je kažu u Upravi, postupio u skladu sa zakonom i o tome odmah obavestio policiju koja je obavila uviđaj, nadležno tužilaštvo i sud.

- Pritvoreno lice je samoubistvo počinilo u sobi u kojoj je bio smešten. U trenutku kada je sebi oduzeo život, drugo lice koje je takođe u toj sobi je bilo na šetnji - navela je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.

Da podsetimo, on je optužen za ubistvo supruge Mirjane (32) i njenih roditelja, majke Nade (57) i oca Branislava Pajića (57), u njihovoj porodičnoj kući u novosadskom naselju Telep. Zločin se dogodio 24. maja 2019. godine.

Jankoviću je za 25. mart bilo zakazano suđenje u Višem sudu u Novom Sadu, a na pripremnom ročištu održanom 3. februara ove godine, on je prihvatio optužnicu kojom mu se na teret stavlja teško ubistvo.

On se u pritvoru Okružnog zatvora u Novom Sadu nalazio od 27. maja 2019. godine, kada je uhapšen na starom brodu usidrenom na Ribarskom ostrvu. Prethodno se nekoliko dana sakrivao od policije, a navodno je planirao bekstvo preko granice, te ja za njim bila raspisana poternica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati