Hronika

Lj. Stanković

10. 12. 2019. 21:36 0

Davidović upucan iz snajpera, "Kraun plaza" vratila epitet ukletog hotela

U pucnjavi koja se dogodila večeras oko 21 sat u lobiju hotela "Kraun Plaza" ranjen je biznismen Miodrag Daka Davidović.

Davidović je rodom iz Nikšića, a u Beograd često dolazi poslom. Beogradski mediji navode da je privatnim vozilom prevezen u Urgentni centar i da nije životno ugrožen, s obzirom na to da je pogođen u šaku.

Kako se navodi, na vlasnika nikšićkog "Neksana", koji je poznat i kao protivnik režima u Podgorici i kao veliki ktitor SPC, nepoznati napadač ispalio je hitac u lobiju hotela "Kraun plaza".

Na Davidovića je pucano iz snajperske puške, dok je bio ispred ulaza u hotel. Posle ispaljenih hitaca, snejperista se odvezao nedaleko od lica mesta, stavio pušku u vozilo, koje je potom zapalio. Pollicija je automobil pronašla u Novom Beogradu, a snajperska puška bila je u ugljenisanom vozilu. 

Davidović je u trenutku ranjavanja bio u društvu vladike Budimljansko-nikšićkog Joanikija.

Posle pucnjave u "Kraun Plazi", ispred ovog hotela se nalaze jake snage bezbednosti. Ispred hotela je troje patrolnih kola, policajci su na ulazu u "Kraun Plazu" i ne dozvoljavaju nikome da uđe unutra, dok je ispred hotela mnogo automobila sa oznakama ambasada, javlja naš izveštač sa lica mesta.

- Nisam ništa video, pošto sam u hotel došao nakon pucnja. Jedino što sam video je bilo komešanja među ljudima - rekao je za Direktno.rs jedan od posetioca hotela "Kraun Plaza".

Davidović je inače kum pokojnog Momira Bulatovića, crnogorskog političara i nekadašnji vlasnik FK Sujeska. On se uspešno bavi privredom u Nikšiću, vlasnik je firme "Neksan" i hotela u Budvi "Admiral". 

Prema pisanju crnogorskih medija, Miodrag Daka Davidović prethodnih godina bio je zainteresovan za javno bavljenje politikom. Pre dve godine prodao je benzinsku pumpu u Nikšiću i planirao da se povuče iz što više poslova koja je započeo u Crnoj Gori. Pored benzinske pumpe, Davidović se bavio i proizvodnjom alkoholnih pića.

Podsećanja radi, na istom mestu 15. januara 2000. godine ubijen je Željko Ražnatović Arkan, koji se u trenutku likvidacije nalazio u društvu Milenka Mandića i Dragana Garića koji su takođe ubijeni, ali i bivšeg direktora Komercijalne banke Ljubomira Mihajlovića. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati