Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova ekonomija ]

29. 11. 2022. 09:49 6

Bivša ministarka opet na čelu "PPT Namenska"

Doskorašnja ministarka privreda Anđelka Atansković imenovana je za v.d. generalne direktorke Privrednog društva za proizvodnju namenskih proizvoda PPT Namenska iz Trstenika.

Ona je na mestu generalne direktorke PPT Namenske bila do oktobra 2020. godine, kada je dala ostavku jer je izabrana za ministarku privrede, navodi Nova ekonomija.

Na ministarskoj funkciji zadržala se sve do formiranja nove Vlade u oktobru 2022. godine. Od 2020. do 2022. godine v.d. generalnog direktora u PPT Namenska bio je Saša Batoćanin, koji je, nakon povratka Atanasković u preduzeće, imenovan za izvršnog direktora.

On se na ovoj poziciji nalazio i do 2020. godine. Atanasković je u državnoj fabrici Prva petroletka Namenska počela da radi odmah nakon završenih studija, piše u zvaničnoj biografiji. Sa mesta dikrektorke Sektora kontrole kvaliteta 2012. godine postaje zamenica direktora PPT Namenska AD, a dve godine kasnije postaje najpre pomoćnica izvršnog direktora, a zatim i generalna direktorka preduzeća.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati