Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 11. 2022. 22:09 2

Još od drona, Kosovo se penje na lestvici vesti - planski

Još od drona, Kosovo se penje na lestvici vesti - planski. Potiskuje i poskupljenja i inflaciju i zdravstvo i školstvo i nasilje i korupciju i EU. Sad bu 43 odsto Srba bilo ravnodušno ako bi se prekinuli pregovori sa Unijom - istakla je Jelena Obućina na početku Dnevnika TV Nova S.

- Ako, šta će nam. A i kako drugačije kad vladaju patriote na Instagramu i terenu. Tanjugovo pitanje pobede našlo se u spotu na Instaću. Za mene je pobeda miran san svake majke, poručio je predsednik. Kad je to čuo Rakić iz Srpske liste krenuo je put Beograda. Umoran, posle razgovora, ne teši sugrađane nego saoseća sa predsednikom - dodala je ona.- Kad je Rakić video koliko je Vučiću stalo, njemu sada ništa nije teško, pa ni majke da pošalje u protest na Kosovo. A dole olakšenje, jer se kažnjavanje odlaže za četvrtak. Tad će Srbija gledati fudbal, što je u redu i što bi trebala da radi i danas, jer stanje je redovno, ne odlaze investitori, nego se otvaraju nemačke fabrike. Gledajte fudbal, da vidite tamo patriote na terenu, oni ćute na himnu zbog kršenja prava u svojoj zemlji - Iranski fudbaleri - zaključila je Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati