Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 11. 2022. 13:58 1

Objavljene nove cene goriva

Ministarstvo unutrašnje i spoljašne trgovine objavilo je nove cene goriva. Litar evrodizela će od danas od 15 časova do sledećeg petka u isto vreme na pumpama maksimalno koštati 217 dinara za litar, a benzin evropremijum BMB 95 najviše 183 dinara za litar.

Prošle nedelje, maksimalna cena dizela je izosila 222 dinara, a benzine evropremijum BMB 95, 186 dinara. Dakle, dizel je jeftiniji 5 dinara, a benzin 3.

Cene sirove nafte pale su u četvrtak na međunarodnim tržištima prema 91 dolar zbog popuštanja geopolitičkih napetosti i širenja zaraze covidom 19 u Kini. Na londonskom je tržištu cena barela nakon podneva bila niža za 1,48 dolara nego na jučerašnjem zatvaranju i iznosila je 91,38 dolara. Na američkom tržištu barelom se trgovalo po 1,71 dolara nižoj ceni, od 83,88 dolara.

Želite da vam "Blic Biznis" donosi najnovije i ekskluzivne informacije o ekonomiji i dešavanjima u svetu biznisa, da čitate o uspesima i padovima srpskih privrednika, ali i poslovima koji u Srbiji i svetu donose novu eru u biznisu. Postanite i vi deo kluba koji čini desetine hiljada menadžera.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati