Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

04. 11. 2022. 14:18 2

Benzin poskupeo za 4 dinara

Litar evrodizela će od danas od 15 časova do sledećeg petka u isto vreme na pumpama maksimalno koštati 222 dinara za litar, a benzin evropremijum BMB 95 najviše 182 dinara za litar.

Ako uporedimo sa prošlom nedeljom, kada je maksimalna cena dizela bila 222 dinara, a goriva evropremijum BMB 95 maksimalnih 178, narednih 7 dana cena dizela je ostala ista, a benzin je poskupeo za 4 dinara.

Vlada Srbije, nedanvo je donela odluku da produži važenje Uredbe o ograničenju visine cena derivata nafte do 30. novembra.

Cene nafte su neznato porasle u odnosu na prošlu nedelju. Tako je cena barela na londonskom tržištu jutros 97,96 dolara, što je rast za oko 3 odsto, dok je na američkom tržištu cena barela 90, 84 dolara, što je takođe rast za više od 2 odsto.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati