Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 09. 2022. 08:29 11

Ćuta: Vulin da prestane da se ponaša kao Gestapo

Kopredsednik stranke "Zajedno" Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da je u utorak uveče policija upala u stan aktivistkinje iz Majdanpeka Irene Barbulović, koja je tom trenutku spremala decu za spavanje.

- Oko 22.30 policija je upala u stan Irene Barbulović, koja je u tom trenutku spremala decu za spavanje. Upozoravam ministra policije Vulina da prestane da se ponaša kao Gestapo i da dobro razmisli šta radi, jer Majdanpek nije konc logor, pa da njegova specijalna policija noću upada u stanove majkama sa decom, vrši racije po gradu i hapsi koga stigne - stoji u saopštenju Ekološkog ustanka na Fejsbuku koje je potpisao Jovanović.

On je pozvao pripadnike unutrašnjih poslova "da stanu uz svoj narod, prekinu sa noćnim akcijama i odbiju naređenja Vulina čije namere nisu nista drugo već uterivanje straha u kosti svakom ko digne glas protiv pljačkanja Srbije i čerupanja njenih prirodnih resursa".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 11

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati