Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 09. 2022. 11:59 57

Đukanović napao Hila! (VIDEO)

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Đukanović ne prestaje da se ističe svojim problematičnim izjavama i javnim nastupima. On je danas, gostujući na režimskoj televiziji Pink napao američkog ambasadora Kristofera Hila.

Đukanović je na samom početku emisije krenuo da govori o jučerašnjim dešavanjima u prestonici, povodom organizovanja Prajda. Govoreći o velikom broju angažovanih policajaca koji su obezbeđivali javni red i mir, Đuka se obrušio i na ambasadora SAD.

- Šta je trebalo? Da dopustimo da neko strada, da neko pogine? Da neki evroparlamentarac nastrada, da ambasador možda neki nastrada? I tim ambasadorima posebno želim da se zahvalim - istakao je Đukanović i zatim krenuo da napada Hila.
- Sram vas bilo, gospodo. Svi vi koji ste gurali da ovo mora po svaku cenu juče da se održi. Od Kristofera Hila, pa nadalje. Izvinite što imam hrabrosti da kažem. Sram vas bilo. Jer vi ste generator, na neki način, svega onoga što smo juče imali na ulicama. Vi, gospodo, vi koji ste to gurali po svaku cenu da mora da se održi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 57

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati