Društvo i ekonomija

Direktno.rs

16. 09. 2022. 20:21 26

Vulin sa zvaničnih naloga MUP čestitao rođendan Pinku

Bruka za državu, vlast i MUP je da nesrećni ministar Aleksandar Vulin putem zvaničnog naloga Ministarstva unutrašnjih poslova čestita rođendan televiziji Pink, fabrici laži čiji je vlasnik njegov kum Željko Mitrović, a koja je, između ostalog, nacrtala metu na čelu Oliveru Ivanoviću.

Vulin je rođendan Pinku čestitao putem zvaničnog naloga MUP-a na Instagramu i Fejsbuku, a njegovu poruku prenosimo u celosti...

- Poštovani gospodine Mitroviću, Vi i kolektiv Pink televizije pokazali ste da je moguće uspeti bez učešća u pljačkaškoj privatizaciji, oslonjeni samo na sebe i svoje znanje i kreaciju. Prešli ste granice Srbije i na kom god tržištu da ste se borili, niste zaboravljali da ste iz Srbije. Želim vam da još dugo trajete i pobeđujete - naveo je, bez imalo blama, Aleksandar Vulin na zvaničnim nalozima Ministarstva unutrašnjih poslova.

Naravno, ovaj njegov gest nije prošao bez reakcije, pa su se ispod njegove objave nizali komentari. Gotovo zajednička reakcija korisnika društvenih mreža je da je, poruka Vulina, "bruka i sramota".

"Bože me sačuvaj i sakloni, ni obraza ni srama", "Gde mi živimo, pomozi bože", "Dno", "Od ovog nema gore", "Hoće li mu čestitati i kad ugasi televiziju", samo su neki od komentara koji su se pojavili ispod objave.

I, zaista, kada pomislimo da ne može gore i niže, Aleksandar Vulin nas uvek iznova demantuje. Ostaće zabeleženo da je Srbija verovatno jedina država u svetu u kojoj ministar policije putem zvaničnih kanala čestita rođendan televiziji koju drži njegov kum, a koja svakodnevno sipa laži na račun neistomišljenika...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati