Društvo i ekonomija

[ Izvor: Nova.rs ]

17. 08. 2022. 16:12 12

"ON JE KAO GRČIĆ" Đilas: Tužiću direktora Arene

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas najavio da će tužiti direktora TV Arena sport Nebojšu Žugića zbog toga što je, kako je naveo, slagao da je suvlasnik Junajted grupe i da je "želeo tajkunizaciju Telekoma". On je za Nova.rs rekao da je "Žugić simbol svega lošeg što se dešava u Srbiji, ali da mu to nije bila prepreka da postane direktor televizije".

Reagujući na izjavu Žugića, koji ga je optužio da radi na "tajkunizaciji Telekoma" i da želi da ugrozi rad televizije Arena sport, Đilas je rekao da se Žugić vara ako misli da će večno biti na funkciji i da nikad neće odgovarati za stvari koje je radio.

- Nebojša Žugić kao Nebojša Žugić je nebitan. Bitan je kao simbol svega lošeg što se ovoj zemlji dešava. Nikakvo znanje, nijedan dan u TV biznisu i propast u politici mu nisu bili prepreka da postane direktor TV Arena - kaže on.

Đilas ističe da je Žugić, pre nego što je postao direktor TV Arena, desetak godina radio kao državni službenik na ne mnogo bitnim mestima.

- On se potom obreo u NALED-u, iz koga dolaze samo najbolji kadrovi, tipa Ane Brnabić. Potom je krenuo u politiku i sa svojom Zelenom strankom Srbije izašao 2018. godine na izbore u Beogradu. Dobio je 0,4 odsto, odnosno manje od 3.000 glasova, iako je imao podršku svih režimskih medija. Naravno da je to bio samo projekat režima realizovan sa idejom da se smanji broj glasova opozicionih ekoloških pokreta. Na osnovu ove impresivne biznis, medijske i sportske biografije Žugić postaje direktor Telekomove televizije Arena - kaže predsednik SSP i daodaje da su "finansijski rezultati" Žugića katastrofalniji i od onih koje "pravi njegov šef" Vladimir Lučić sa Telekomom.

- To uopšte nije lako i zato on sasvim zaslužuje da ga ljudi zovu Miloradom Grčićem srpskog medija biznisa. Kao i mnoge njegove današnje kolege i on verovatno misli da će ovo trajati večno i da niko nikada neće odgovarati - vara se. Za laži da sam suvlasnik United grupe, samim tim i Sport kluba, da sam želeo tajkunizaciju Telekoma, podneću tužbu. Do sada imam oko 80 presuda i sve su u moju korist. Biće i ova - zaključio je Đilas.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati