Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 08. 2022. 08:51 35

Da vrati poslanički mandat zbog lažnog predstavljanja

Resorni odbor za obrazovanje Demokratske stranke zahteva od narodne poslanice Staše Stojanović da vrati mandat, jer je obmanula sve birače. Pomenuta poslanica Srpske napredne stranke se lažno predstavljala kao master inženjer i to na zvaničnoj listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“.

Posle provere bibliotečkog fonda Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, utvrdili smo da se u njihovoj bazi nalazi samo njen diplomski rad, ali ne i master, koji još uvek nije završila.

Staša Stojanović je i sama na društvenim mrežama podelila da je sada pri kraju master studija, te potvrdila da je slagala sve birače koji su dali glas njoj i listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“.

Demokratska stranka, zbog toga, zahteva i od Aleksandra Vučića da zatraži ostavku od svoje poslanice, ukoliko ona sama momentalno ne vrati mandat u Narodnoj skupštini Republike Srbije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 35

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati