Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

03. 08. 2022. 11:42 0

RHMZ upozorio na paklene temperature

Nakon nekoliko umerenih letnjih dana, na snazi su opet RHMZ upozorenja na visoke temperature. U Srbiji se odnosi na tri dana, dok će u Beogradu najpaklenija biti subota.

Na teritoriji Srbije u petak i subotu, a u nedelјu na jugu i jugoistoku, veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom od 34 do 36 °C.

U subotu na području Beograda veoma toplo sa najvišom dnevnom temperaturom oko 36 °C.

U Srbiji će danas biti pretežno sunčano i toplo, a samo se u planinskim predelima južne Srbije sredinom dana i posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti očekuje kratkotrajna kiša ili pljusak. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 11 do 20 stepeni, najviša od 30 do 34 stepena.

U Beogradu sunčano i toplo, vetar slab, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 17 do 20 stepeni, a najviša dnevna oko 32 stepena.

Prethodno je najavljeno da se do subote očekuje sunčano i toplo vreme sa najvišom temperaturom u većini mesta od 32 do 36 stepeni, a od nedelje promenljivo uz manji pad temperature, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati