Društvo i ekonomija

Direktno.rs

26. 07. 2022. 22:25 2

Protesti, rat protiv novinara - izgleda da odmora nema

"Nema potpunog mira ni na Balkanu, ni u Srbiji. Umesto da vide kako da zaštite građane od mogućih požara, kako da sarađuju da se spreme za zimu, pred jesen koju cela Evropa sa strpepnjom iščekuje, balkanski lideri ni po ovoj vrućini ne miruju", rekao je Goran Dimitrijević u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- U Bosni sve kuva, ali ne zbog afričke temperature. Na televizijskim stanicama u Srbiji se opet prebrojavaju mrtvi iz logora smrti i iz jama, kao pred raspad Jugoslavije početkom devedesetih. Hrvati taj novi hladni rat simbolički završavaju još jednom pobedom, otvaranjem Pelješkog mosta, kojim i fizički spajaju izdvojeni deo svoje kopnene teritorije - rekao je Dimitrijević i nastavio:

- U Srbiji se preko TV stanica sa nacionalnim pokrivanjem vodi rat protiv novinara koji kritički izveštavaju o vladavini naprednjaka, a optuženici i njihovi advokati zabavljaju narod umesto da pred sudom odgovaraju na pitanja zbog krivičnih dela koja im se stavljaju na teret - naglasio je on i zaključio:

- Najavljeni su novi protesti u Novom Sadu, a građani u Krčedinu i Pakovraću se bune već danima, jedni zbog nestašice vode, drugi zbog oduzete imovine. Izgleda da odmora nema, iako ministarka trgovine i turizma kaže da je i poslednji vaučer za odmor u Srbiji podeljen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati