Društvo i ekonomija

Direktno.rs

13. 07. 2022. 15:32 17

Marić moli REM: Neću nikad više!

Kandidati za nacionalnu frekvenciju i danas u REM-u obrazlažu zašto baš oni treba da budu izabrani, a izlaganje TV "Hepi" ostaće zapamćeno po rečima - želimo da postanemo porodična televizija. Uprkos tome što je među gledaocima najprepoznatljivija po rijaliti programu, ali i čestim scenama nasilja, zbog kojih je ova televizija često na udaru kritika.

Savet Regulatornog tela za elektronske medije počeo je i drugi deo javnih razgovora sa podnosiocima zahteva za nacionalnu frekvenciju, između ostalog sa televizijama Pink i Hepi, ali i N1 i Nova S.

Direktorka televizije Hepi Aleksandra Krstić članovima Saveta REM obratila se sledećim rečima:

"Želimo da postanemo porodična televizija, da ispravimo greške i zadržimo kvalitet. Hepi je jedina nacionalna televizija koja beleži rast gledanosti, imamo osam studija, potpuno opremljenih, jedan otvoren... Naš program biće namenjen svim ciljnim grupama, pogotovo mlađoj publici", rekla je Krstić.

Glavni urednik ove televizije Milomir Marić rekao je da je Hepiju potrebno da nastave razvoj i da su se profilisali, naročito kod običnog naroda.

Nakon konstatacije predsednice Saveta REM Olivere Zekić da su najviše kaznjavani Marić je rekao:

"Batina je iz raja izašla, mi smo prihvatili sve vaše batine. Ovo je druga televizija sada. Niko se ne žali na nas. Mi smo uložili dve godine da se dokažemo. Nismo kažnjavani dve godine, nismo pravili ekcese", rekao je Marić.

Na pitanje članice Saveta REM Višnje Aranđelović koje su garancije da više neće biti nasilja na Hepiju, Marić je rekao:

"Ranije smo praveći rijalitije, pokušali da se izborimo za gledanost. Ako se osvoji publika, onda i ovako može da se ima gledanost i preko dva miliona. Nisam verovao da informativa može da ide u prajmtajmu. Mi nikad nismo negovali turbofolk, nego bas tu tradiciju i negovanje narodne muzike", rekao je Marić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati