Društvo i ekonomija

Direktno.rs

14. 02. 2022. 10:00 5

Vučićev tabloid Srbiju proglasio za poslušnika Amerike

Večernje novosti, tabloid u službi Aleksandra Vučića, proglasio je Srbiju poslušnikom SAD, jer je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije dalo preporuku srpskim državljanima u Ukrajini da razmotre mogućnost privremenog napuštanja teritorije te države.

Naime, tabloid je najpre pustio tekst pod naslovom "Selidba po komandi iz Vašingtona: Do sada je 35 država pozvalo građane da napuste Ukrajinu zbog najave sukoba sa Rusijom", u kojem tvrdi da je Amerika disciplinovala svoj "hor poslušnika", što se vidi iz činjenice, kako kažu, da je u poslednjih 24 sata još 15 država poslušalo savet iz Vašingtona i sugerisalo svojim građanima da napuste Ukrajinu.

A samo sat i po potom sledi tekst naslovljen sa "Zvanično saopštenje Ministarstva: Preporuka građanima Republike Srbije koji se nalaze u Ukrajini", u kojem se prenosi preporuka Ministarstva spoljnih poslova građanima Srbije koji se trenutno nalaze u Ukrajini da razmotre mogućnost privremenog napuštanja teritorije te države.

Dakle, iz navedenog je jasno da je Srbija poslušnik Amerike, jer je dala preporuku građanima da napuste Ukrajinu.

Ili gospoda iz Večernjih novosti misle da su svi drugi poslušnici Amerike zbog iste preporuke koju je dala i Srbija, ali da to sama Srbija nije, jer je vodi Aleksandar Vučić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati