Društvo i ekonomija

Direktno.rs

17. 01. 2022. 09:01 6

SLIKA SNS VLASTI: Vučić, Zadruga, Sveta Petka

Da su Aleksandar Vučić i njegova naprednjačka družina politiku pretvorili u rijaliti odavno je poznato. A kao još jedan dokaz u nizu priloga toj činjenici, stiže tragikomična slika iz Priboja, koja pokazuje poslanika SNS, Stefana Srbljanovića, kako razgovara sa građanima ovog grada uz prenos "Zadruge" sa TV Pink. Čovek, prosto, ne zna da li da plače ili da se smeje, kad vidi kako naprednjaci shvataju probleme građana i kako im pristupaju.

- Danas je narodni poslanik Stefan Srbljanović u prostorijama stranke koju zastupa u parlamentu, razgovarao sa građanima Priboja koji su mu izneli svoje probleme i viđenja. Sastanak je bio otvoren i mogli su svi da prisustvuju - stoji u objavi Fejsbuk stranice Priboj online.

I tu ništa ne bi bilo čudno, već i pohvalno, da se sa priloženih fotografija uz vest ne vidi da dok Srbljanović sluša probleme građana sa zidnog televizora ide rijaliti "Zaduga".

Očigledno da poslanik Srbljanović ne može da propusti dogodovštine zadrugara u Mitrovićevom zdanju u Šimanovcima, pa mu ne smeta da dok sluša realne probleme ljudi, paralelno idu krici, urlici, svađe, seks, psovke i ostale stvari iz rijaliti repertoara.

Naravno, tu je i ogromni poster naprednjačkog boga, Aleksandra Vučića, kao neizostavan detalj, kao i nešto skromnije veličine ikona Svete Petke, koju naprednjačka ekipa slavi kao stranačku slavu.

Inače, kako se može saznati iz biografije poslanika Srbljanovića, on je polaznik prve generacije Akademije mladih lidera SNS, pa ovakav pristup kolege Staše Stojanović, Nevene Đurić, Luke Kebare i drugih, i ne čudi mnogo.

Nema šta, slika i prilika naprednjačke vlasti i estradizacije politike, a kome su još bitni problemi građana, to je samo slikanje za medije

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati