Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 01. 2022. 23:18 3

"Jedini ozbiljan referendum je 3. aprila" (VIDEO)

"Još jedan vikend u kom su blokade glavna vest i još jedan dan i nоć planetarnog mrcvarenja u kom je u centru pažnje Novak. Sve drugo je u drugom planu, pa i širenje zaraze koja, kao da se podstiče da što brže i šire protutnji kroz stanovništvo", rekao je Goran Dimitrijević u uvodu "Pregleda dana".

- Nešto slično dešava se i sa sutrašnjim referendumom koji, realno, nikog posebno ne zanima. Vlast ga organizuje, bez ikakve kampanje o tome zašto je važan, deo opozicije ga ignoriše, a drugi poprilično formalno zagovaraju zaokruživanje "NE" na listiću, reklo bi se reda radi - rekao je Dimitrijević i zaključio:

- Svi kao da čekaju da prođe 16. januar, pa da počne ozbiljna predizborna kampanja, da saznamo ko su čiji kandidati za izbore 3. aprila, koji će zapravo biti jedini ozbiljan referendum sa mnogo pitanja koja se svode na jedno: Da li ste za OVO što živimo već 10 godina ili niste?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati