Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 12. 2021. 11:10 4

Sukob u SNS brlogu zbog pljačke vojvođanskog zdravstva

Nezakonito prenošenje osnivačkih prava nad Kliničkim centrom Vojvodine sa Vlade na Skupštinu Vojvodine i izazivanje sukoba i podela među lekarima u ovoj instituciji, dokazi su da se koplja SNS frakcija u Novom Sadu slomila na ovoj instituciji. Kako je borba dve struje vojvođanskog SNS oko upravljanja najvećom i najvažnijom ustanovom vojvodanskog zdravstva ogolila kriminalni sistem rada naprednjačkog režima najbolje se vidi kroz to što je tender za Kamenicu 3 dobio GAT, umesto inače favorizovani Bosketov Montop - piše u saopštenju dr Vladimira Vrsajkova, RO za zdravstvo SSP GrO Novi Sad.

Dalje se navodi:

Građani znaju da je suština ovog sukoba unutar bratije preuzimanje ogromne sume novca koja prolazi kroz zdravstvo Vojvodine. Ove tokove našeg novca ka privatnim džepovima je dosad kontrolisao Igor Mirović, ali su po svemu sudeći, kriminalne gazde Miloša Vučevića poželele da pri kraju svoje moći preuzmu i „ugrađivanje” u zdravstvu. Vest o rezultatima tendera za Kamenicu 3, gde firme kao GAT, poznate po bliskosti pokrajinskoj Vladi i sekretaru za zdravstvo, pobeđuju Montop, firmu Marka Bosanca Bosketa, potvrđuje da se ni Igor Mirović ne miri sa porazom.
Zbog toga, smena ovog režima na izborima 3. aprila, od vitalnog je značaja za zdravlje građana Novog Sada i Vojvodine. Gradski odbor SSP Novog Sada smatra da je raspuštanje Skupštine Vojvodine i zakazivanje novih izbora u Pokrajini najbolji način za rešenje ogromnog broja problema - kako u Kliničkom centru tako i u ostalom delu vojvođanskog zdravstva - stoji na kraju saopštenja dr Vladimira Vrsajkova, RO za zdravstvo SSP GrO Novi Sad.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati