Društvo i ekonomija

Direktno.rs

07. 12. 2021. 21:35 4

Vučić nekad verovao Nebojši, sad ne veruje ni Pinku

"Ako ste se dobro proveli u subotu, to je zato što nije bilo gužve. Slab je bio odziv. Predsednik je izbrojao, ukupno u Beogradu osam hiljada ljudi, računajući i jakne, i decu, i kućne ljubimce, i baklje, i onaj bagerčić i loptu sa Slavije. A vikend ranije kod njega na žurci 30.000 samo na platou ispred Arene", rekla je Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- A Savo? Zove opet, dođite svi. Mada, predsednik je spreman za dijalog, kaže sa svakim će razgovarati ko nije političar. Jer političar sme biti samo on, svi drugi su lopovi. A Savo? On kaže, biće nas još više. Mada, predsednik je danas rekao, zakon o otimačini rešiće sutra, prekosutra. O referendumu ne zna šta bi pričao. A Savo? Ultimatum. Vratite nam suverenost, ukinite takse i odrednbu da rezultati važe godinu dana - rekla je Jelena Obućina i nastavila:

- A predsednik nije zabrinut, jer on zna sa brojevima na odloženo. Pa nam je danas priznao da je pre tri godine na ulici bilo 81.000 ljudi. A tad su nam pričali - 4.200. Ali, tad je verovao Nebojši, sad ne veruje, izgleda, ni Pinku. Dakle, kad je masa na ulici, ne pomaže tačkasta metoda, ni batinaši, ni kapuljaši. Jer masa zna repliku - Dalje nećeš moći - zaključila je Jelena Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati