Društvo i ekonomija

Direktno.rs

05. 12. 2021. 17:30 60

Vučićevi tabloidi napali Jelenu Đoković i dobili nalog da krenu na Novaka

Novak Đoković, najbolji svetski sportista, dao je podršku protestima širom Srbije. Prvi teniski reket planete stao je uz svoj narod, protiv Rio Tinta, aktuelne vlasti u njegovoj domovini i Aleksandra Vučića. Nije dugo trebalo tabloidima pod kontrolom predsednika države da napadnu Noleta i njegovu porodicu.

Samo nekoliko časova od Novakove javne podrške na svom Instagramu, kada je na storiju napisao, uz veličanstvenu sliku sa beogradskih ulica, da daje podršku ekološkim protestima, usledio je bestidni napad medija pod kontrolom Aleksandra Vučića. Po komandi, iz iste centrale, Jelenu Đoković, suprugu našeg asa, i njenu majku Veru napali su Večernje novosti, 24sedam i Alo.

Nije tu kraj, ponadali smo se da ima trunke morala i novinarstva u tabloidima koje kontroliše režim, ali kako Direktno.rs saznaje, izdat je nalog da se uskoro napadne i Novak Đoković! Na koji način i kako ostaje da sačekamo, ali ako su do sada Vučićevi pioni i poslušnici u takozvanim medijima napadali sve one koji ne misle kao on, među kojima su brojne javne i uspešne ličnosti, zašto ne bi i Novaka Đokovića, ikonu Srbije i našeg najboljeg ambasadora u svetu.

Srećan rad, živela Srbija!

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 60

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati