Društvo i ekonomija

Direktno.rs

01. 12. 2021. 13:19 68

Nastavlja se medijski teror: Vučić se i danas vanredno obraća!

Aleksandra Vučića očigledno je uhvatila panika jer vidi da mu stvari izmiču kontroli, pa medijski teror koji sprovodi devet godina preti da ekskalira. Za danas je ponovo najavio vanredno obraćanje građanima Srbije iako se redovno obraća svaki, ali svaki dan. Jedino je još preostalo da se njegovi lažni uspesi, ali i njegove uvrede, pretnje i ponižavanje građana Srbije emituju 24 časa na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Da li nas i to uskoro čeka?

Da se podsetimo njegovih redovnih, vanrednih i ekskluzivnih obraćanja za samo poslednjih nekoliko dana:

- U subotu, dok su njegovi batinaši bagerima i čekićima nasrtali na mirne građane Srbije, sve televizije su ceo dan prenosile Skupštinu SNS pred 4.000 članova stranke bez ikakvih epidemioloških mera, a potom i korona žurku u Vučićevu čast pred 15.000 ljudi koji su disali jedni drugima za vrat.

- U nedelju je ekskluzivno po "stoti" put gostovao na verovatno najbizarnijoj emisiji TV Pink "Hit-tvit" da bi pokušao da preklopi gostovanje Marinike Tepić u "Utisku nedelje".

- U ponedeljak su sve televizije ceo dan prenosile njegov obilazak obilaznice kod Gornjeg Milanovca.

- U utorak nije znao šta će, pa je otišao u Makiš da obiđe livadu i da građane Srbije u lice obmanjuje da je došao da obiđe radove na metrou, iako izgradnja tehnički ne može da započne još 6 meseci i to sve pod uslovom da građani dozvole realizaciju ovog skandaloznog projekta.

- Sve to mu nije bilo dovoljno, pa je u sredu, za danas najavio "vanredno obraćanje građanima Srbije iz zgrade Predsedništva" koje će ponovo uživo emitovati sve televizije, a onda će besomučno ponavljati njegovu tiradu u svim dnevnicima i informativnim emisijama.

Ovakav medijski teror ne pamte ni svet ni istorija - to nisu smišljali ili sprovodili ni Gebels, ni Staljin, ni Kastro, ni severno-korejski diktatori.

Niko sem Vučiča. Neće još dugo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 68

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati