Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 11. 2021. 18:31 64

Govor mržnje na Pinku, vređali Mariniku Tepić (VIDEO)

Kada pomislimo da Pink ne može dublje da potone, sa ove televizije nas uvek iznova demantuju. Tako je bilo i danas, kada je reditelj Dragoslav Bokan komentarišući blokade širom Srbije vređao potpredsednicu Stranke slobode i pravde Mariniku Tepić na nacionalnoj osnovi i proglasio je za "državnog neprijatelja".

Naprednjaci su tako posegli za glavnim oružjem - napadom i uvredama, a važno je napomenuti da je ovo drugi napad na Mariniku Tepić u razmaku od samo nekoliko sati.

Posle Vladanke Malović, koja je potpredsednici SSP pretila putem zvaničnog tviter nalog Srpske napredne stranke, Dragoslav Bokan je to uradio na televiziji Pink, a koja je već niz godina omiljeno medijsko glasilo naprednjaka.

On je govorio o subotnjim blokadama i tom prilikom je izvređao Mariniku Tepić na nacionalnoj osnovi.

- Potreban je odgovor, ne samo to "oni su grozni, oni su ovakvi, onakvi"... Jesu, ali to nije tema. Marinika Tepić je pripadnik nacionalne manjine koja mrzi Srbiju i srpski narod, koja je ušla kod Čanka u njegovu antisrpsku organizaciju kada je bila mlada devojka i studirala šta? Rumunski jezik! Iz rumunske porodice! Rumunska mama, rumunski tata, radila u rumunskoj organizaciji, i ona je naš neprijatelj! Ona je nacionalni neptrijatelj, ne samo ideološki i politički - glasila je skandalozna izjava Bokana, koji se nije libio da širi mržnju na nacionalnoj frekvenciji.

Ostaje samo da se vidi šta će posle ovoga reći REM i zašto ništa, odnosno saznaćemo da li će se Olivera Zekić i dalje praviti mrtva ili će napokon krenuti da radi ono za šta je svi građani plaćaju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 64

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati