Društvo i ekonomija

Direktno.rs

28. 11. 2021. 21:25 6

"Čekić u glavu - lepa svećica za 13. rođendan SNS"

"Građanima je dogorelo, april im je daleko. A naprednjaci su silni, a još im se i žuri. Idelano za našu bolest koju ne lečimo", rekla je Jelena Obućina u uvodu emisije "Pregled dana" Newsmax Adria.

- Pa smo juče gledali slavljenje bagera Radiše u Areni i slanje sličnog bezimenog da gazi ljude u Šapcu. Pa smo slušali poruke o pristojnoj Srbiji koja ide trotoarom, a gledali bacanje devojke preko bankine. Pa smo danas čuli da imamo višak demokratije, i da je trebalo da budu vodeni topovi, a bile su samo motke i čekići. Čekić u glavu - lepa svećica za 13. rođendan. I čestitka državnih batinaša - danas nam je divan slušalo se iz službenih automobila. Lepe škode za 13 rođendan - rekla je Obućina i nastavila:

- Preživeli smo ustaški malj preživećemo i tvoj čekić - poručuju oni koje vlast naziva agresivnom manjinom i fašistima. Namerno prećutkuju da su duhoviti sluhisti pa pevaju ministru pitanje: kako ti je tetka, Vuline? Vučić neće vratiti zakone, potpisaće ih. A onda iduće subote, ako se ovako nastavi počeće pitanja, o zdravlju majki… to brine patrijarha - rekla je Jelena Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati