Društvo i ekonomija

Direktno.rs

17. 11. 2021. 21:42 1

"Kapetanov brod napukao, narod ne zna gde bije"

"Vremena jesu krizna, bura je, ali nije uragan, naš brod nije šupalj i kapetan ume da ga vodi - zaključila je govoreći o inflaciji, a misleći o predsedniku, guvernerka Narodne banke", rekla je Jelena Obućina na početku "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Ona nije čula premijerku na Pinku koja ne bi da bude u kapetanovoj koži, jer i stabilnost i plate i napredak, sve zavisi od razgovora sa Putinom o ceni gasa. Priprema se teren da se proglasi još jedno uspešno usidrenje. A kapetanov brod napukao malo u Zrenjaninu, više na Vračaru. U Zrenjaninu jedan čovek hteo je da svedoči da je kineski rob, privatno obezbeđenje sprečavalo je da napusti krug fabrike i ode u MUP. A MUP tamo ne sme. Male od palube Kisić i Čomić ne stižu od kampanje da vide svoje resore - rekla je Jelena Obućina i naglasila:

- Na Vračaru šiklja farba, a izliva nacionalizam. Uz Mladića osvanuo je Draža. Prekoputa nacrtan je Mišić, a oskrnavljen je mural Pekiću. Narod ne zna gde bije, deca gde udaraju. Ali, to je logično jer Đilas je zarađivao na deci, objasnila je Brnabić Ana. A ako se setimo da je prizivao i smrt penzionera, nije teško zaključiti taj kriv za naprsnuće broda, ili bolje reći šištanje čamca na naduvavanje - zaključila je Jelena Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati