Društvo i ekonomija

Direktno.rs

04. 11. 2021. 15:11 6

Davidoviću mesto dekana platforma za osuđivanje kolega

Novi dekan Medicinskog fakulteta u Beogradu Lazar Davidović sve je prisutniji u sredstvima javnog informisanja, govoreći o svim temama, osim o onoj koja studente i članove ove ugledne institucije najviše interesuje. Umesto da javnost obavesti o svim značajnim promenama u pogledu uslova studiranja i unapređenja kvaliteta nastave, Davidović svoju funkciju koristi za svakodnevno komentarisanje i osuđivanje kolega i profesora koji misle drugačije od njega.

Baveći se viber grupom i komentarisanjem lečenja korone Ivermektinom, za koji je jasno da nije bezbedan ni ispitan, ali pre svega i osuđivanjem kolega po očiglednoj direktivi čoveka koji je poznat po brojnim aferama i prevremenom napredovanju na docentsku titulu, a najmanje po stručnom i medicinskom znanju, Davidović je javnosti jasno pokazao da je ova funkcija za njega platforma za promovisanje svojih stavova.

Još uvek nije poznato kada će Davidović početi da se bavi svojim poslom, ali nadamo se da ćemo od njega uskoro čuti i mišljenje koje se tiče funkcije koju obavlja.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati