Društvo i ekonomija

Direktno.rs

22. 10. 2021. 19:58 2

Naprednjak se usudio da misli: Brine me sudbina Sente

Poslanik Srpske napredne stranke, Bratislav Jugović, u jutrošnjem gostovanju na televiziji "Happy" stao je u odbranu inspektora Slobodana Milenkovića, poznatijeg kao Mali Senta, koji je prethodnih dana na udaru vučićevskih medija, povodom predloga o njegovom premeštanju sa mesta načelnika Odeljenja za borbu protiv droga na drugo odeljenje. Jugović je rekao da ga brine sudbina policajca Milenkovića, te pohvalio njegov rad.

- Mene ovde iskreno brine sudbina policajca Milenkovića. Ja ne mislim da je Slobodan Milenković, koji je izgubio prst jureći kriminalce, koji je toliko droge sklonio sa ulice, da je on prljav policajac. On je predstavnik institucije i ja uvek želim više da verujem institucijama nego okrivljenom - kazao je Jugović.

Ovo je prvi put da je neko iz redova SNS-a javno istupio i stao u zaštitu inspektora Milenkovića, koji je bio jedan od glavnih aktera u otkrivanju afere „Jovanjica“, najveće plantaže marihuane u Evropi.

Podsetimo načelnik Policijske uprave za Grad Beograd, Veselin Milić, napisao je predlog za privremeni premeštaj načelnika Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodana Milenkovića na mesto inspektora u Odeljenje za ratne zločine. 

Javnost ovo tumači kao čin odmazde, pošto je upravo Milenković otkrio najveću plantažu marihuane u Evropi - Jovanjica, koja se vezuje za najviši državni vrh zemlje.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati