Društvo i ekonomija

Direktno.rs

16. 10. 2021. 08:43 5

"Vučić će praviti društvo Dijani na optuženičkoj klupi"

Zakasnelo privođenje, pretres stana i određivanje pritvora Dijani Hrkalović nije i ne može biti ništa drugo osim još jedna "dimna zavesa" koja treba da sakrije direktnu vezu ranije uhapšenog Veljka Belivuka sa vrhom vladajućeg režima - piše u saopštenju Demokratske stranke koje je potpisao Srđan Milivojević.

Dalje se navodi:

Hapšenje nekadašnje državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova, bez lišenja slobode ostalih članova organizovane kriminalne grupe na čelu sa vođom "napredne" mafije, ujedno je i dokaz da državno tužilaštvo nije spremno da se obračuna sa organizovanim kriminalom pod pokroviteljstvom vladajućeg režima. Procesuiranje Dijane Hrkalović zbog ubistva iz 2017. godine, o kome su istraživački novinari izneli sve detalje i na koje su ukazali mnogi opozicioni političari, samo potvrđuje do kojih granica je urušena država Srbija i njen pravni poredak.

"Napredna" predstava privođenja nekada najmoćnije žene srpske policije, bezbednosnih službi i mafije, usledila je tek kada su u proteklih godinu dana pripremljeni svi delovi ove predstave za javnost. Ona je navodno privedena zbog umešanosti u ubistvo koje je pre više meseci, sve sa video snimcima istog, komentarisao predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, koji je ujedno i državni poligrafista Broj 1, advokat Predraga Koluvije i stečajni upravnik Specijalnog suda. Nadležni državni organi, međutim, nisu ništa preduzimali zato što su oteti i stavljeni isključivo u odbranu Vučićevog svevlašća.

Javnost u Srbiji koja preživljava najstrašnije scene iz mafijaških saga o kolumbijskoj mafiji, ne bi bila iznenađena da je u proteklom periodu Aleksandar Vučić temeljno pripremio odbranu Dijane Hrkalović kao što je to uradio i sa Predragom Koluvijom. Tek po konačnom padu ovog mafijaškog režima, građani Srbije će postati svesni razmera trenutne kriminalizacije našeg društva. Taj dan kada ćemo pobediti mafiju i kada će Aleksandar Vučić praviti društvo Dijani Hrkalović na optuženičkoj klupi, je svakako veoma blizu - piše na kraju saopštenja Demokratske stranke koje je potpisao Srđan Milivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati