Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 10. 2021. 21:47 4

"Koluvija državni tužilac, Vučić njegov zamenik" (VIDEO)

Ako ne mislite da je Koluvija nevin, ako ne slušate Azru i ne pijete espreso - ovo nije bila vaša nedelja, kazala je Jelena Obućina na početku "Pregleda dana".

- Ona je iznedrila Koluviju u državnog tužioca, a predsednika Srbije u njegovog zamenika. Takoreći, ozvaničen je novi stari poredak. Novi državni tužilac propisuje stare metode istine - poligraf - za Nebojšu, direktora policije i treći put za policajce koji su ga hapsili. Svi se izgleda slažu, jer svi ćute. Pa kad je tako, i kad je poligraf uključen - prikačite i patrijarha. Kako je krenulo, možda Koluviji dodeli orden. Ipak nema većeg hrišćanina i dobrotvora od njega. Njegovu svetost pitati da li je čuo Azrino "krivo srastanje"?

Ima stih:

"I svi tvoji plaćeni nitkovi
doušnici i sjecikese,
i svi tvoji mutavi
urlatori zvučnih titula,
hrabro spletkare zaštićeni
lopovskim kodeksom
koji štiti vjernike od zaraženih" - dodala je ona.

- Mada, šta god da odgovori, patrijarh je dobro cenio: kad se mora, nek se Vučela odlikuje u ovoj nedelji. Jer u njoj ćemo svariti i poruku sirotinji da je poskupljenje ulja ravno pola šoljice espresa u kafiću. Poruku Zrenjanincima da je normalno da se kupaju u bazenu mineralne vode kad pijaću nemaju, i na kraju da do dolaska Vučića nismo proizvodili čokoladu. Pa mi živimo u onom delu reklame - a onda je mrmot prošle nedelje zavio Srbiju u alu foliju. Počeo je Pregled dana - zaključila je Obućina.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati