Društvo i ekonomija

Direktno.rs

08. 10. 2021. 18:34 23

"Vučić rešio da oslobodi Koluviju i ne bira sredstva!"

Akcija državnog vrha, zvana "oslobađanje Koluvije", u punom je jeku i čini se da naprednjaci na čelu sa Aleksandrom Vučićem neće odustati sve dok Predrag Koluvija ne bude oslobođen. Sve je počelo njegovim puštanjem iz pritvora, nastavilo se skandaloznim intervjuom koji je vlasnik Jovanjice dao Vladimiru Đukanoviću, a vrhunac je bila odbrana od strane Vučića iz Dubaija.

Ipak, tu nije bio kraj, već je danas obelodanjeno da su na saslušanje pozvani direktor policije Vladimir Rebić, načelnik Odeljenja za borbu protiv droga beogradske policije Slobodan Milenković i šef operative Dušan Mitić.

Kako je navedeno, razlog je slučaj "Jovanjica", koji se baš posle intervjua Koluvije sa Vladimirom Đukanovićem pokrenuo u javnosti.

Poziv na saslušanje policajaca zbog slučaja Jovanjica odjeknuo je na društvenim mrežama, gde su opozicioni političari saglasni - sve je ovo predstava da se definitivno oslobodi Predrag Koluvija.

- Šta hoćete? Da testirate policajce na poligrafu dok se mašina ne pokvari? Smeta ti istina, Vučiću?! - napisala je na Tviteru Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Sličnog mišljenja je i Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke...

- Alo, bre... Ima li još nekog živog policajca koji neće da mu šefovi budu Đuka i Koluvija, pa da se suprotstavi ovom ludilu? Dokle ćete ćutati?! Pa, ovo nema nigde na svetu, saslušavaju direktora policije i policajce koji su uhapsili Koluviju po treći put! - jasan je Aleksić.

Nikola Lakić, funkcioner Narodne stranke, navodi da se Vučić neće smiriti dok ne oslobodi Koluviju.

- Danas je Slobodan Milenković Senta, hrabri policajac koji je otkrio Jovanjicu i uhapsio Koluviju, pozvan na poligraf i pored činjenice da je pozitivan na koronavirus. Oduzet mu je službeni pištolj i službena legitimacija. Vučić je rešio da oslobodi Koluviju i ne bira sredstva.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 23

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati