Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 09. 2021. 19:55 24

"Vučić kaže da nema Veselinovićev broj - bez brige, bata Andrej ima" (FOTO)

Naprednjački lider Aleksandar Vučić danas se pravdao posle jučerašnje konferencije za medije Marinike Tepić, koja je istakla da ga je policija prisluškivala jer je razgovarao sa ljudima povezanim sa kriminalom, pa je imao potrebu da kaže da nije razgovarao sa Zvnokom Veselinovićem i Milanom Radoičićem.

- Ja sam dva puta video na Kosovu Veselinovića, a mislim da se nikada u životu nismo čuli. Nemam ni njegov broj memorisan u aparatu… Sa Milanom nikada nisam razgovarao, osim ako je bio prisutan na sastancima kada sam prenosio poruke ljudima sa Kosova, pa su tu sedeli i ljudi iz Srpske liste - rekao je Vučić.

Posle ovih njegovih reči još jednom se oglasila Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, poslavši prvom čoveku naprednjaka i u slobodno vreme predsedniku Srbije više nego jasnu poruku.

- Vučić se danas pravda da nije pričao sa Zvonkom Veselinovićem sa "MISLIM da se nismo čuli" i "nemam ni njegov broj memorisan"! Bez brige, bata Andrej ima - napisala je Tepić uz fotodokumentaciju.

A onda je nastavila:

- A zašto mu direktora VBA Đura Jovanića zovu "nosač kofera" za Emirate i Beograd na vodi - to je preskočio čak i da slaže - navela je potpredsednica Stranke slobode i pravde.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati