Društvo i ekonomija

Direktno.rs

30. 09. 2021. 08:53 9

CIRKUS Naprednjaci održali minut ćutanja za živog slikara

Na otvaranju izložbe u Šapcu desio se jedan bizaran događaj kada su okupljeni minutom ćutanja odali poštu “pokojnom” slikaru Dejanu Ulardžiću, koji je posle deset minuta zakašnjenja stigao na izložbu.

- Naprednjaci u Šapcu, u muzeju, na otvaranju izložbe, minutom ćutanja odali poštu “pokojnom” slikaru Dejanu Ulardžiću, koji je posle 10 minuta zakašnjenja stigao na izložbu! - napisao je advokat Vladimir Terzić.

Izložba dela našeg velikog slikara Ljube Popovića koja je otvorena juče u Muzeju grada Šapca iznedrila je, kako navode izvori, i više nego apsurdan događaj kome mogu da pozavide i autori najbizarnijih romana današnjice. Na samom otvaranju izložbe stigla je informacija da je preminuo šabački slikar Dejan Ulardžić.

U svetlu iznenadnog događaja, održan je minut ćutanja za iznenadno "preminulog" umetnika koji se zatim živ pojavio na otvaranju izložbe!

Gde je nastala greška i ko je prerano sahranio Dejana jako je teško reći s obzirom da je Muzej bio prepun osoba sa partijskom percepcijom umetnosti od kojih većina ne razlikuje sliku Pikasa od saobraćajnog udesa.

Ono što je, kako se zaključuje u objavi, najvažnije, jeste da je slikar živ a da li će politički pajaci preživeti sve svoje sramote i gluposti ostaje da se vidi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati