Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 09. 2021. 21:49 14

"Kad šesti ešalon pazari u Beču, prvi će morati u Dubai"

"Narod voli smešno, zato nude grotesku. Glavna rola: mali glumac, isti takav diplomata. Tema: šta se desilo na Kosovu. Tekst: šibicari nudili kutijicu, tri ovde, dve tamo, neće moći. Safari vozila služe za lov na divljač, odbio sam sve ponude, povucite se, ako nećete, videćemo, pošto pomorandže. Tu pada zavesa, narod muk, aplauz ništa, zašto?", zapitala se Jelena Obućina u uvodu "Pregleda dana" na Newsmax Adria.

- Em nije smešno, em je bajato - gledali smo toliko puta. Ali dok gledamo, promiče nam urnebesna i važna ilustracija. Gradski sekretar za komunalne i stambene poslove Beograda kupuje slike Paje Jovanovića na aukcijama u Beču za 140.000 evra, a u kešu nosi 15.000 hiljada evra džeparca. Pare, razume se, nisu naše, a ni njegove, nego ženine - rekla je Obućina, a onda i zaključila:

- Za njega niti je ko čuo niti bi ko znao da nije bilo novinara CINS-a. A kad šesti ešalon od bitke za građane odmara i pazari u Beču, prvi će od bitke za Kosovo morati minimum u Dubai. A koliko ih bezimenih ima između prve i šeste postave koji skupljajući sigurne glasove sakupiše i po koji milion od 2012... Predaja zato verovatno nije opcija. Presmešno, je l' da?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati