Društvo i ekonomija

Direktno.rs

18. 09. 2021. 19:21 25

Đilasa i Tepić napali "SNS drekavci" u Vršcu (VIDEO)

Dragan Đilas, Marinika Tepić i Dejan Bulatović bili su, kako kaže Tepićeva, opkoljeni danas u Vršcu od strane ljudi koji su sve vreme pokušavali da ih zaustave u promociji novina i razgovoru sa Vrščanima.

Članovi Stranke slobode i pravde danas su u Vršcu promovisali Plan za dan posle, a do njihovih štandova došetali su i građani koji su došli da prisutne provociraju i vređaju. Potpredsednica SSP Marinika Tepić zabeležila je deo ovog incidenta i postavila na društvene mreže.

- Ovako su nas sada u Vršcu opkolili SNS drekavci koji su poslati da nas vređaju, guraju i izazovu incident. To je jedino što im krimi-komesar Branko Malović zna, koji je zavio i crno ovaj prelepi grad. Ali oslobodićemo ga. Samo pogledajte - napisala je ona na Tviteru.

Na snimku se vide gospođa i gospodin koji se žučno raspravljaju sa okupljenima, a u jednom momentu je došlo i do, kako kaže Tepićeva, fizičkog koškanja. 

- Ovo vam je slika i prilika Branka Malovića, Nikšićanina koji vlada Vršcom, Pančevom i celim Južnim Banatom. Njegova klika i organizovana ekipa i to je čovek koga ovde zovu šef, i na koga kuka sve živo i neživo u Vršcu, a on smatra da je Vršac njegova privatna prćija - navela je Tepićeva.

Ona je navela i da je to sramota i da joj je žao Vrščana, te da će se izboriti za slobodu i pomoći Vršcu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati