Društvo i ekonomija

Direktno.rs

10. 09. 2021. 18:17 15

Vulin, "borac" protiv organizovanog kriminala

I kritičar i političar, i pedagog i demagog, policajac ili pajac, mogao je Vulin biti bilo šta, ali je danas odlučio da bude član Službe za borbu protiv organizovanog kriminala (SBPOK).

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin primio je danas treću dozu vakcine protiv koronavirusa i tom prilikom nosio je majicu SBPOK-a i izgleda odlučio da se oproba u ulozi "borca protiv organizovanog kriminala".

Teško je poverovati Vulinu da je u ovoj borbi ozbiljan, pošto uniforme srpske vojske i policije menja kao čarape, te tako kao bivši ministar odbrane nije skidao crnu ili maskirnu odoru tokom mandata na čelu Vojske, a sada je rešio da oproba i sve boje pripadnika policije.

Moglo bi se reći da se Vulin u svako svoje ministrovanje poprilično uživi, te koliko ima uniformi, toliko ima i Vulina. To što je sada odabrao da prošeta unformu SBPOK-a naročito je zanimljivo, jer vrh vlasti i ne stoji baš najbolje sa organizovanim kriminalom, a ponajmanje sam ministar.

Uhvaćen je Vulin nedavno u zagrljaju sa osvedočenim kriminalcem Vladimirom Kovačevićem Kovačom, a ni same afere koje povezuju vlast i vrh mafije nemaju nekog pomaka, pa je možda ministra policije uniformu obukao da sve ovo zamaskira.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 15

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati