Društvo i ekonomija

[ Izvor: N1 ]

04. 09. 2021. 17:20 9

Stefanović najavio tužbu protiv Šešelja

Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović najavio je da će u ponedeljak podneti tužbu protiv lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, zbog tvrdnji da on stoji iza ubistva advokata Dragoslava Ognjanovića i da je nalogodavac tog zločina.

- Sve što je rekao u vezi sa tim je najteža laž i ne pada mi na pamet da se bavim njenim sadržajem, a naročito ne Šešeljevim motivima da takve laži izgovara. Time će se baviti tužilaštvo i naše pravosuđe i to već od ponedeljka, kada ću podneti tužbu protiv Vojislava Šešelja zbog ovih monstruoznih optužbi u kojima nema nijedne istine - navodi se u pisanoj izjavi Stefanovića, piše N1.

Duboko verujem u profesionalnost našeg pravosuđa i očekujem da će postupiti brzo i efikasno, čime će pravna država staviti tačku na laži koje se šire kroz javni prostor i ugrožavaju moju i bezbednost moje porodice, istakao je on.

Da je Šešelj osoba koja se ičega stidi, ukazao je Stefanović, rekao bih mu samo: „Sram te bilo“, ali nije tako.

- Jedino što je tačno u moru njegovih laži koje iznosi javno je da će neko morati u zatvor, ili on ili ja, a ja sam više nego uveren da će odgovarati onaj ko zasipa javnost lažima. Do sada, nažalost, bez posledica - konstatovao je Stefanović.

- Zato pozivam tužilaštvo da odmah, bez odlaganja, reaguje i ispita sve Šešeljeve lažne optužbe, kako iza njih ne bi ostala nijedna sumnja, nijedan razlog da ih bilo ko bilo kada ponovi, a da bude kažnjen onaj ko ih je izrekao. Svi koji su iznosili optužbe na moj račun o nekoj mojoj izmišljenoj zavereničkoj i kriminalnoj ulozi završili su kao najobičniji lažovi i spletkaroši, koji samo u haosu i lažima vide šansu za sebe, za svoje poslove i karijere. I Šešelj tu neće biti izuzetak - zaključio je Stefanović.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 9

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati