Društvo i ekonomija

Direktno.rs

19. 08. 2021. 17:24 16

Dogodilo se čudo: Ućutala se Sandra Božić!

I dogodi se čudo! Ućutala se Sandra Božić nakon jučerašnjeg otkrića našeg portala da je bila koleginica uhapšenih i optuženih članova Belivukovog klana.

Ova narodna poslanica Sprske napredne stranke, poznata je po uličarskom rečniku, džiberskom obraćanju i rekordnim izmišljotinama, najviše na račun predsednika i potpredsednice Stranke slobode i pravde, Dragana Đilasa i Marinike Tepić. Svi pamtimo kada je Tepićevu usred Narodne skupštine optužila da je uzela 200.000 evra od Veljka Belivuka, potom taj iznos podigla na pet miliona, ali i izlet pameti, kada je izjavila da Tepićeva živi u stanu od jednog hektara i mesecima bila predmet podsmeha.

Međutim, skandalozna činjenica koju smo juče otkrili, da su joj partijske kolege, pored poslaničke plate, obezbedile dodatni ugovor i honorar u JP Higijena Pančevo, i to u isto vreme kada i Belivukovom saradniku Filipu Ivanovskom, a potom i drugom optuženom Vladimiru Greku - lako objašnjava ovu histeriju Božićeve.

Očigledno je Bozićeva mesecima bila u panici da javnost ne sazna da je baš ona bila direktna koleginica sa Belivukovcima. I zato od juče muk Božićeve, koja se od hapšenja Belivukovih u februaru bukvalno nije skidala sa Pinka, Hepija, kao i njen šef Aleksandar Vučić. Tada su krenuli da zatiru tragove svojih veze sa mafijom, lažno optužujući opoziciju za sve što su zapravo oni činili.

Da stvar bude gora, Božićevoj su uvek bila puna usta brige za narod, a naročito uvreda i pretnji na račun Dragana Đilasa uz SNS pesmicu da je od građana pokrao 619 miliona i kako njegov brat, čiju je fotografiju pokazivala u Skupštini, ima preko 30 stanova. Ali, pogledom na njenu imovinsku kartu u Agenciji za sprečavanje korupcije, jasno se vidi da Božićeva godinama uzima upravo pare od naroda, i to dvostruko. Deo po ugovorima, koje su joj obezbeđivali njeni partijski saradnici i direktori javnih komunalnih preduzeća u Pančevu poput Higijene, Vodovoda, a deo kao narodna poslanica.

Tako je ova "skromna" SNS perjanica godinama finansijski i bezbednosno ušuškana u dupla primanja. Sve to, naravno, na račun građana.

U isto vreme 4.000 ljudi i dalje napušta Srbiju svakog meseca, bežeći od nepravde, ucena članskom kartom SNS za zaposlenje, laži, prostakluka i zla.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati