Društvo i ekonomija

Direktno.rs

12. 08. 2021. 16:07 16

A MONA I ĐUKA U ČUDU: Danilov drug preuzeo šlihtarski tron (VIDEO)

Ono što trpite vi samo zato što nosite predsednikovo prezime, ali pre svega vaša deca, s tim u vezi… Svim majkama se izvinjavam, jer to ne zaslužuje nijedna majka da sluša o svojoj deci. Milica i Danilo, s kojim se družim, časna su i poštena deca i imaju obraz - rekao je direktor JP Stara Planina, Goran Karadžić, inače bivši košarkaš Crvene zvezde, obraćajući se bivšoj ženi Aleksandra Vučića, Kseniji Vučić, u Jutarnjem programu TV Pink.

- A ne pada kruška daleko od kruške iliti ne pada iver daleko od klade. Svaka vam čast šta izdržavate i vi i vaša porodica. Prema tome, porodica Vučić je časna i poštena porodica koja ima obraz i mirno spava - zaključio je Karadžić, kojem se, po svemu sudeći, smeši unapređenje, nakon ovih reči na kojima bi mu pozavideo i sam Toma Mona ili Đuka lično.

Ne znamo tačno da li je dotični pohađao SNS Akademiju mladih lidera, ali svakako zaslužuje da ga postave za doktora šlihtanja, čime bi dalje unapredio ovu disciplinu koja je doživela procvat u naprednjačkom "zlatnom dobu".

U Srbiji možeti biti vrstan inženjer, odličan lekar, daroviti pisac, izvanredan umetnik... ali vam to ništa ne vredi u naprednjačko vreme, ako ne posedujete veštinu šlihtanja, kako bi vaši primarni talenti došli do izražaja.

Kako je dotičnom primarni talenat bila košarka, koja mu baš nije išla od ruke, gospodinu direktoru se sreća osmehnula sa šlihtanjem i najzad je "pronašao svoju dušu".

Šta će reći armija šlihtača (Bakarec, Đurić, Kebara, Atlagić, Vulin...) na ovaj nastup koji ih baca u senku, ostaje da se vidi. No, sigurni smo da će Aleksandar Vučić biti na slatkim mukama kada bude određivao dalje unapređenja na osnovu ove discipline.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 16

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati