Društvo i ekonomija

Milan Zarić

06. 08. 2021. 22:47 50

Zatvorili restoran posle slikanja sa liderima opozicije?!

Ko je blizak aktuelnom režimu i radi kako vladajuća Srpska napredna stranka smatra da treba - prolazi odlično. Ostali, neka im je bog u pomoći. To je opšte poznata činjenica, ali čini se da je režim sada prešao granicu, budući da je inspekcija zatvorila restoran u Vrnjačkoj Banji, i to posle slikanja sa liderima opozicije?! Za nevericu!

Pomenuta situacija, kao što rekosmo, odigrala se u Vrnjačkoj Banji, nakon posete ovom gradu funkcionera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, Marinike Tepić, Borka Stefanovića i Dejana Bulatovića, koji je sve to obnarodovao na Tviteru.

- Juće smo nakon stranačkog skupa u Vrnjačkoj Banji Dragan, Marinika, Borko i ja bili u restoranu Frida 1927, vlasnika Dragana Bogdanovića. A vlasnik brze hrane TNT Lazar Gočanin se slikao sa nama. Danas je inspekcija zatvorila oba restorana u Vrnjačkoj Banji - napisao je na Tviteru Dejan Bulatović, potpredsednik Stranke slobode i pravde.

Na sve to je imao da doda još samo dve reči.

- Definitivno diktatura!

Svaki dalji komentar je suvišan, pošto je poražavajuće u šta se pretvorila zemlja i da ljudi ispaštaju samo zbog slikanja sa liderima opozicije ili zbog toga što su ih ugostili u svom restoranu...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 50

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati