Društvo i ekonomija

[ Izvor: Mediji ]

28. 07. 2021. 15:37 17

Marinika Tepić: Palma će završiti u zatvoru!

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić istakla je da slučaj "Palma" ne može predugo da traje i očekuje da se Više javno tužilaštvo iz Kraljeva oglasi povodim iskaza koji je dala još u maju. Ona je istakla će tužilaštvo u jednom momentu morati da se oglasi i kaže "nemamo ništa" ili da pokrene istražni postupak.

U svakodnevnom naletu novih vesti o mafijaškim obračunima i kriminalnim radnjama klana Veljka Belivuka, slučaj podvođenja maloletnica u Jagodini, gotovo i da se ne pojavljuje u javnosti.

Međutim, Marinika Tepić kaže da Stranka slobode i pravde prati šta se dešava sa aferom "Palma", te da je sada lopta u tužilačkom dvorištu. Ona je podsetila da je u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu dala temeljan iskaz o saznanjima za podvođenje maloletnica i pedofiliju u Jagodini i očekuje da se tužilaštvo uskoro izjasni.

- Ovo ne može i ne sme predugo da traje. Tužilaštvo će morati u jednom momentu da izađe i da kaže "nemamo ništa" ili da pokrene istražni postupak. Prema mom dubokom verovanju Dragan Marković Palma će konačno završiti sa lisicama na rukama. Očekujem da bude priveden i sklonjen iz javnog prostora, sklonjen sa skupštinske govornice i svih drugih mesta odakle može da preti žrtvama i svedocima, kao i drugim ljudima koji su zainteresovani za ovaj slučaj - rekla je Tepić uz ocenu da je uverena da će biti pokrenut istražni postupak.

Ona je istakla da postoji mnogo svedoka i mnogo ljudi koji znaju šta se dešavalo u poslednjih 20 godina, ne samo u Jagodini, već i u Nišu, Paraćinu i okolini.

- Mislim da ovaj slučaj neće ostati samo jalov pokušaj, već da će istina svakako morati da bude zadovoljena - podvukla je Tepić.

Da podsetimo, potpredsednica SSP-a juče je u Kragujevcu razgovarala sa građanima i predstavljala plan te stranke za "Dan posle". Uoči samog početka akcije, skup su pokušali da ometaju i prekinu pripadnici Fondacije Levijatan, koji su automobilskim sirenama jako trubili i sa tri vozila blokirali saobraćaj u centru grada.

Građani su odmah odreagovali na ovaj pokušaj sabotaže, a eventualni incident sprečila je policija u civilu koja je legitimisala i privela vozače, a potom i odvezla automobile sa obeležjima Fondacije Levijatan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 17

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati