Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 07. 2021. 13:54 6

SSP: Nekoliko povezanih porodica, po modelu mafije, otima resurse Srbije

Stranka slobode i pravde protestvuje protiv načina na koji je tzv. Narodna skupština Srbije naprečac i po naredbi usvojila Zakon o izmenama i dopunama zakona o vodama, a koji pokazuje sav besmisao postojanja zakonodavne vlasti i opštu otuđenost režima od građana - navodi se u saopštenju ove stranke.

- Bez ijedne primedbe, sugestije ili barem obrisa samostalne misli, tzv. Narodna skupština je usvojila izmene Zakona o vodama za koji uopšte nije ni postojala javna rasprava, zato što su pisci ovog sramnog zakona znali koje nepočinstvo rade i kao i svaki drugi izvršioci takvih dela su hteli da svoju sramotu sakriju.

Po ko zna koji put, vladajuća klika sastavljena od nekoliko povezanih porodica, ustrojenih po modelu mafije, rasprodaje ili otima blaga odnosno resurse Srbije. Ukoliko se nekome iz vladajućih porodica svidi njiva u Vojvodini uzeće je; ukoliko se njegovom drugu sviđa neka planina uzeće je. Ukoliko je potrebno raseliti stanovništvo u oblasti Loznice i zatrovati cela okolina rudnikom litijuma da bi se obezbedila strana podrška za nastavak diktature, Skupština će bez pogovora, poslušnički i ulizički omogućiti takvo zlodelo. Sve to isto važi i za aerodrome, priobalje reka, izvore voda, banje kao i za same građane Srbije koji su jeftina radna snaga i gastarbajteri u sopstvenoj zemlji.

Izmene zakona o vodama omogućiće „Vesićima“ iz režima da neposrednom pogodbom odnosno korupcijom daju u zakup zemljište u javnoj svojini vlasnicima splavova i to istih onih splavova koje i danas obezbeđuju tzv. „navijači“ iz organizovanih kriminalnih grupa povezani sa ubistvima, iznudama i trgovinom drogom, a koji su imali uporište u SNS-u i državi. Sistem pljačke, otimanja i zastrašivanja se ne iskorenjuje već se naprotiv učvršćuje i legalizuje - stoji u saopštenju SSP.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 6

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati