Društvo i ekonomija

Direktno.rs

15. 07. 2021. 12:38 24

Vidojković: Šapiću, budeš li nam prišao - zaplakaćeš! (VIDEO)

Predsednik opštine Novi Beograd i potpredsednik glavnog odbora SNS Aleksandar Šapić, ne tako davno, pretio je novinaru Nenadu Kulačinu da će mu "iščupati srce na ulici". Njegov kolega u emisiji "Dobar, loš, zao" na TV Nova Marko Vidojković sada je Šapiću poručio - budeš li nas napao, plakaćeš kao da je 9. mart i 5. oktobar zajedno.

- Ako ti se ne sviđa nešto što je neko rekao, ako imaš malo mozga, reći ćeš i ti njemu nešto drugo što se njemu neće svideti. Ili ćeš nešto uraditi, ali nećeš nikoga tući. I ti i ja Šapiću znamo da sam te ja od 25 minuta našeg razgovora, 20 minuta ubeđivao da mi nećeš nikoga napasti fizički i ti to nisi hteo. Nisi želeo. Zašto? Zato što si jedan primitivni kromanjonac koji ne razume - rekao je Vidojković.

On je Šapiću poručio i da pročita jednu knjigu koja se zove Ustav i prava građana, a uče je i srednjoškolci.

- To pročitaj da vidiš malo koja su tvoja, a i naša prava. Pročitaj koja su novinarska prava. Da li si ti svestan konjino da fizički pretiš, da si izvršio krivično delo ugrožavanja sigurnosti, teži oblik. Tako što pretiš da ćeš da vadiš sve organe Kulačinu i meni. U tom težem obliku smo, u istom nivou i predsednik i premijerka i poslanici i Kulačin i ja, odnosno novinari. Ali ne ti đubretaru da bi nam pretio.

- Slušaj, budeš li nam prišao, i vi isto građani pošto vidite da ova banda ne veruje u zakone.. on je našao na nacionalnoj frekvenciji da fizički preti nama. Niko ga ne je*be dva posto. Je li ga policija zvala, tužilaštvo? Imaš predsednika opštine Novi Beograd koji preti vađenjem unutrašnjih organa tebi i meni zato što je umislio da smo rekli nešto što nismo rekli. Dakle brate, budemo li se negde sreli, budeš li me napao - plakaćeš kao da je 9. mart i 5. oktobar zajedno - poručio je Vidojković.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Da odigramo jednu partijicu?

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati