Društvo i ekonomija

Direktno.rs

23. 06. 2021. 11:05 10

SMEHOTRES: "Nismo hteli da napadnemo Vulina, već kuma Bosketa"

Nakon što je na osnovu teksta objavljenog u režimskim medijima Ninoslav Spasić po nalogu ministra Tončeva napao ministra policije Aleksandra Vulina rekavši da on "ne krade od države i da nema tetku", ministar je shvatio da je vrag odneo šalu. Novom objavom na svom Instagramu Spasić je pokušao da opravda svoje prethodno pisanje, ali teško je poverovati da nije govorio o Vulinu i tetki iz Kanade.

Ministar Tončev poznat je po kritikovanju Vučića i njegovih ministara na lokalu, te verovatno nije očekivao da će ovo objaviti portal Direktno i da će kritika postati vidljiva dalje od Niša. Shvativši šta je učinjeno, Tončev je zvao svog šefa internet tima i svog glasnogovornika Ninoslava Spasića da mu da uputstvo kako da se vade.

- Sve ministre u Vladi cenim i poštujem. Nikada nikog nisam napadao. Moj javni profil je svima dostupan. Ne krijem se. Borim se da grad vode ljudi poput Novice, jer je od grada tame napokon postao grad svetlosti. Ne kritikujem vlast i ministre. Samo želim da živim u Surdulici u gradu sporta i kulture. Vi sa portala Direktno ste izvukli iz konteksta zbog reči tetka da sam nekog napao. I moj kum, državni sekretar u Ministarstvu privrede ima stan u Beogradu i živi u Beogradu, i tetka je takođe očuvala mog kuma kada je došao iz Bosne. Šta ste hteli objavom? Šta vi zapravo želite od mene? Da su svi ministri i članovi Vlade živi i zdravi. Živela Srbija - napisao je Spasić na svom Instagramu.

Prilično je nevešt izgovor Spasića da nije mislio na Vulina već na rođenog kuma Dragana Stefanovića Bosketa, državnog sekretara u Ministarstvu privrede, jer nijedna objava ovog čoveka ne izlazi bez odobrenja Tončeva. Spasić inače dnevno objavljuje više od desetak postova na svom Instagram profilu u korist Tončeva i brani ga od svih mogućih napada.

Svima je poprilično jasno da je zapravo mislio na Vulina, a ovaj je nevešt pokušaj pasavanja ministra Tončeva može se objasniti činjenicom da opštinu Surdulica ovih dana cešlja SBPOK zbog velikih malverzacija u vezi IPA projekata.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati