Društvo i ekonomija

R. Ć.

18. 06. 2021. 15:23 30

LAKU NOĆ, SRBIJO Šta će Vučićev megafon u Skupštini?

Simo Spasić, osuđeni silovatelj, jedna je od ličnosti koja svakodnevno zgrožava javnost u Srbiji. Spasić otvoreno podržava vlast, a često je viđen u društvu visokih državnih funkcionera. Svojevrstan skandal i nova sramota za Skupštinu Srbije predstavlja Spasićevo obraćanje na na sednici skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju.


- Obraćanje Sime Spasića na sednici skupštinskog odbora za Kosovo i Metohiju pred poslanicima, ambasadorima, svim bezbedonosnim telima, međunarodnim organizacijama - napisao je Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", koji je podelio sliku Spasićevog obraćanja na zasedanju.

Već godinama Spasić se krije iza Udruženja porodica kindapovanih i nestalih lica na Kosovu i Metohiji, pa je čest gost konferencija i protesta opozicije, gde preko megafona vređa i ometa prisutne, sve uz očiglednu podršku vlasti.

Spasić je takođe uslikan da stoji pored premijerke Ane Brnabić, ali i predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Javna tajna je da je Spasić zapravo Vučićev megafon, te da on govori šta njegov predsednik misli.

Činjenica da je Spasić osuđen za silovanje svoje supruge, a da mu je dopušteno da govori na skupštinskoj sednici, kao što govori i po prorežimskim medijima, govori o tome kako se vlast odnosi prema žrtvama silovanja. Zar takva osoba treba da bude predstavnik srpskih žrtava sa Kosova i Metohije?

Sve je dopušteno ukoliko ste produžena ruka vlasti.

Građani na Tviteru su takođe zgroženi Spasićevim prisustvom u Skupštini.


- Čoveče, mene je blam, a ne znam za vas ostale, a možda je ovo samo loš vic. Laku noć, Srbijo - napisao je jedan od građana.


-  Osuđeni silovatelj predstavlja ovu državu. Sramota na šta smo spali - dodaje drugi.

I dok je građane sramota, vlast se ponosi ovakvim ljudima, pa im dopušta da u najvišem zakonodavnom telu predstavljaju nestale Srbije sa Kosova i Metohije. Za to vreme strani ambasadori posmatraju kakve predstavnike Srbija ima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 30

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati