Društvo i ekonomija

Direktno.rs

09. 06. 2021. 12:21 12

Dizali ga u nebo, sad njime brišu patos (FOTO)

Aleksandar Jovičić prešao je put od zvezde SNS po režimskim tabloidima do osobe po kojoj se gazi. Sve se promenilo kada je uhapšen zbog malverzacija u opštini Palilula, posle čega je od osobe koja u glasilima koja hvale Aleksandra Vučića a pljuju Dragana Đilasa, postao čovek za koga se svakodnevno vezuju brojne afere. Dakle, pisanje tabloida je isto kao i u slučaju Slaviše Kokeze, bivšeg predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

Jovičić, predsednik opštine Palilula, bio je jedna od omiljenih ličnosti u prorežimskim glasilima, koji su ga dizali u nebo. Uvek je tu bio mladi Jovičić, kada treba da se iznese oda na račun Aleksandra Vučića, bio je tu kao zapeta puška.

Sipao je hvalospeve na račun predsednika Srbije, divio se njegovoj borbi, isticao kako je "očitao lekciju iz diplomatije u Vašingtonu", pričao kako je "Vučić nešto najbolje što se Srbiji desilo"... I sve te njegove reči su prenosili prorežimski mediji.

Koliko se Jovičić trudio da se dodvori šefu, svedoči to što je i izglasao nepoverenje Nebojši Stefanoviću, čiji je kadar, međutim samo nekoliko dana nakon toga  je usledio preokret.

Mladi SNS lav je uhapšen, u stanu mu je pronađeno 350.000 evra, za koje je govorio da mu je ušteđevina od svadbe, a njegovo privođenje i kasnije određivanje pritvora bio je znak za tabloide da promene kurs.

Odjednom su iznosili afere vezane za Jovičića, pisano je o tome kakve su malverzacije vezane za njega, a povezivan je i sa bivšom sekretarkom MUP-a Dijanom Hrkalović.

Dakle, model je isti, na isti način su režimski mediji pisali o Dijani Hrkalović, Goranu Papiću, Slaviši Kokezi, sada je na rad došao Aleksandar Jovičić.

Ko je sledeći?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 12

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati