Društvo i ekonomija

S. M.

06. 06. 2021. 17:12 1

Velika podrška Alimentacionom fondu u Kuršumliji

Širom Srbije započelo je potpisivanje peticije podrške Alimentacionom fondu, koji je najavila potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić. Za sada je odziv veoma dobar, pa je, na primer, u Kuršumliji za sat vremena prikupljeno stotinak potpisa podrške ovom planu.


- Odziv je odličan. Građani sami prilaze, potpisuju se. Ne čine to samo žene, već smo primetili da je i veliki broj muškaraca svojim potpisom podržao ovu inicijativu - kaže predsednica kuršumlijskog odbora Stranke slobode i pravde Ljiljana Arsenijević.

Ona dodaje da će i narednih dana da se nastavi potpisivanje, na štandu, ali i u prostorijama ove stranke u Kuršumliji.

Kako je prethodno Marinika Tepić najavila, reč je o državnom fondu koji bi trebalo da pomogne deci i samohranim roditeljima, u slučajevima kada nesavesni roditelj i posle odluke suda ne isplaćuje alimentaciju.

Ona je naglasila da bi se novac isplaćivao do odluke suda, odnosno i posle ukoliko nesavesni roditelj ne poštuje sudsku odluku, dok bi Alimentacioni fond u tom slučaju protiv takvog roditelja pokretao postupak.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati