Društvo i ekonomija

Direktno.rs

21. 05. 2021. 19:40 25

Šest Vuletićevih pitanja uredniku "Informera" (VIDEO)

Bivši potpredsednik FK Partizan, Vladimir Vuletić, u video obraćanju glavnom i odgovornom uredniku prorežimskog tabloida "Informer", Draganu J. Vučićeviću, postavio je šest pitanja ovom, kako se izrazio, "medijskom Maksu Luburiću", a vezano za imovinu koju poseduje.

Na tzv. Profinom poligrafu, kako je Vuletić nazvao svoju novu video platformu, našao se Dragan Vučićević, kojem je profesor postavio određena pitanja na koje je zatražio odgovor.

- Najveće zlo slugeranjsko, koje masno naplaćuje to što radi, jeste upravo Maks Luburić, čovek koji istinu seče istinosekom. Pa, evo za njega nekoliko pitanja na profinom poligrafu - započeo je Vuletić:

1. Da li, Makse Luburiću, imate stan od 140 m2 u Zemunu, u gotovini kupljenog od investitora pravosnažno krivično osuđenih?

2. Da li na uglu Dr Velizara Kosanovića i Mis Irbijeve, imate stan i garažu, koji je gradio "Ratko Mitrović", a završio Zvonko Veselinović?

3. Da li imate stan u Paštrovićevoj, blizu hipodroma?

4. Da li četvrti stan imate u Žarka Pucara, kod pomoćnog terena FK Čukarički, od 151m2 i garažu?

5. Da li posedujete 4.623 m2, što je oko pola hektara, gradskog građevinskog zemljišta, koje nazivate nekakvim njivama prve klase?

6. Da li imate kuću u Železniku?

- Sve zajedno, vi, "gospodine Luburiću", treba samo da nam objasnite, da li imate negde oko pola hektara, kvadrata u Beogradu - zaključio je Vuletić, koji je u prilogu videa priložio i odgovarajuća dokumenta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 25

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati