Društvo i ekonomija

Direktno.rs

20. 05. 2021. 14:47 26

OGLASIO SE NEBOJŠA "Dostavi dokaze, ne idi u medije"

Bivši ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović poručio je Igoru Juriću, osnivaču fondacije "Tijana Jurić", a povodom tvrdnji o političarima pedofilima, da je besmisleno "prepucavanje" sa njim i da je "sve što treba da uradi da tužilaštvu i policiji dostavi dokaze koje tvrdi da ima, jer je to jedini način da se sprovede istraga".

- Ujedno, to je i jedini čestit i ispravan put, umesto što Jurić troši hiljade sati na televizijama, gde su mu jedini predlozi da gostuje u još televizijskih emisija i vodi još besmislenih razgovora. Umesto svega toga, Jurić treba da predoči dokaze i da pomogne potencijalnim žrtvama, jer Jurić je jedini koji godinama tvrdi da poseduje dokaze o pedofilima u Srbiji, kao i o političarima pedofilima - naveo je Stefanović u pisanoj izjavi, a onda i dodao:

- U više navrata tvrdio je da raspolaže podacima o ugroženosti dece i da je spreman da te podatke podeli sa nadležnim državnim organima, sa javnošću, medijima i svima drugima koji bi mogli da pomognu. Međutim, potpuno je jasno, i sada nakon najnovijeg razgovora sa pripadnicima Uprave kriminalističke policije kojima ponovo nije rekao ništa, baš kao ni u Višem javnom tužilaštvu, da on ne govori istinu - konstatovao je Stefanović.

Prema njegovom mišljenju, "jasno je kao dan da Jurić ne želi da saopšti javnosti ko su pedofili koji mogu biti pretnja deci, niti kakvim dokazima raspolaže, koje je godinama unazad više puta tvrdio da ima".

- On treba da razume da svakodnevna gostovanja na televizijama nisu put da se pomogne deci koja mogu biti ugrožena. Jedini način i jedini put jeste da tužilaštvu i policiji da dokaze koje tvrdi da ima i da oni, u skladu sa zakonom, sprovedu istragu - zaključio je Stefanović, koji je sada ministar odbrane.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 26

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati