Društvo i ekonomija

Direktno.rs

29. 04. 2021. 22:35 5

"Da nije Vučića i Brnabić u Srbiji ne bi bilo puteva ni aviona"

Od danas možete da birate kao u mađioničarskoj predstavi: ili ćete od Ostružnice do Orlovače obilaznicom, ili ćete avionom direktno u Njujork. Možda se neko zapita, pa zar sve to nismo mogli i ranije? - ovako je "Pregled dana" na Newsmax Adria započeo Goran Dimitrijević.

- Jesmo, ali kakve to ima veze. Za danas je određeno da su to novosti; naročito što te objekte i avion puštaju u promet predsednik i predsednica vlade. Da nije njih, u Srbiji ne bi bilo puteva ni aviona, ne bi bilo ni bolnica ni apoteka, možda ne bi bilo ni struje. Do njihovog dolaska Srbija je živela u šumi i zemunicama, a tek poslednjih 9 godina smo toliko napredovali da imamo asfaltne puteve i avione - dodaje Dimitrijević.

- U isto vreme, prave se mape, ucrtavaju se granice, samo da se niko ne bi setio da pita a šta ministar odbrane danas radi u policiji, u istrazi za organizovani kriminal i kako može da postoji vlada čiji su ministri bilo kako povezani sa organizovanim kriminalom? Predstava koju gledamo svakog dana i koja se prenosi na svim TV stanicama treba da ulepša nešto što se ulepšati ne može - završio je uvod u „Pregled dana“ Dimitrijević.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati