Društvo i ekonomija

Srđan Milivojević

24. 04. 2021. 09:08 1

"Lažnom evropejcu se briga za Srbiju završava u svom džepu i novčaniku"

Predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić bezuspešno pokušava da prekroji istoriju kada kaže da u Jasenovcu nije bilo genocida nad Srbima. On je kao lažni evropejac pokušao da zloupotrebi mrtve jasenovačke mučenike da bi sebe prikazao kao pomiritelja. Isto tako je je juče kao pravi radikal pokušavao da zloupotrebi žive Srbe kako bi prekrajao granice država nastalih raspadom bivše Jugoslavije.

Vučićev najnoviji javno izrečen stav o genocidu nad Srbima, Jevrejima i Romima u Nezavisnoj Državi Hrvatskoj samo pokazuje pravi karakter osobe kojoj zarad opstanka na vlasti ništa nije sveto i uzvišeno.

Od Aleksandra Vučića kome se briga za bilo koji nacionalni interes Srbije završava u sopstvenom džepu i novčaniku, apsolutno ne iznenađuje rečenica da on misli da se u Jasenovcu nije dogodio genocid. Od čoveka koji je Gazimestan menjao za stan od dva ara, a portu Visokih Dečana pretvorio u parking za NATO tenkove, ne čudi bilo kakva bestidna izjava koja negira i prekraja istoriju stradanja srpskog naroda.

Sad se vidi koliko je bilo lažno njegovo žaljenje za žrtvama Jasenovca povodom filma "Dara iz Jasenovca". Bila je to samo još jedna jeftina farsa u režiji čoveka koji je davno izgubio nacionalni kompas. Sa takvim farisejima nema ni očuvanja legitimnih nacionalnih interesa ni pomirenja sa državama u regionu sa kojim su nas svojom politikom posvađali.

Sa Aleksandrom Vučićem na vlasti zagarantovano je samo dalje poniženje Srbije.

Srđan Milivojević, član Glavnog odbora DS

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati